Spillforumet
Spørsmål og svar om Spillskrinet og produktene våre.
Vil du prøve en annen vri? Her finner du noen regelvarianter.
Noe på hjertet? Send oss GJERNE en e-post

 Visa    Mastercard
Din handlevogn
inneholder 0 varer
MEXICAN TRAIN - Det går alltid et togFor 2-8 spillere
Alder fra 8 år
Spilletid 30 min.
Spillmaker [ikke oppgitt]
Norske spilleregler

Pris kr. 398,-

Varen er midlertidig utsolgt

Mexican Train Dominobrikker kan brukes til mange spill, og det mest populære er Mexican Train. Denne esken inneholder et dobbel 12 domino-sett, lokomotiver og en togstasjon (senterbrikke).

Hver spiller legger ut rekker med dominobrikker - kalt tog - fra stasjonsbrikken i midten. Man kan også legge ut på fellesrekken (det meksikanske toget). Målet er å bli første spiller til å bli kvitt alle sine dominobrikker, men det er mange hendelser som blokkerer togene på veien og som gjør spillet virkelig spennende. Hold toget ditt i gang hele veien til seieren er i havn!

Mexican Train er lett å lære og utrolig moro å spille!

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse og hjelp andre med å finne riktig spill!

Unni Næss, Rolvsøy 

Vi ble kjent med dette spillet igjennom våre Amerikanske venner. Det kan ta flere timer og vi koser oss. Nå vil jeg gjerne kjøpe det selv så våre barnebarn kan spille det.

 

Pål Dahl Andersen, Stavanger 

Veldig kjekt spill! Ble introdusert for dette av naboen, og måtte kjøpe et selv også. Varierer veldig i hvor lang tid det tar, men som regel spiller vi mange runder når vi først er i gang. Er en god del avhengi av flaks, men er også viktig å legge brikkene sine riktig. Eneste ulempe er at det tidvis er litt vanskelig å skille noen av brikkene fra hverandre, spesielt i dårlig lys.

 

Eva Marie Wold, Skage i Namdalen 

Dette spillet får toppscore. Vi er to par som spiller dette jenvlig. har laget en egen bok som vi skriver resultatene i og fører statistikk over vinn/tap og rekordene. Har prøvd flere spill, men dette er favoritten :-D

 

Astrid M. T.., Jakobsli 

Dette er et så gøyalt spill. Vi er en gjeng godt voksne som møtes og spiller Mexican train. Klarer ikke å slutte. Annbefales på det varmeste.. Er blitt hekta.. Bare MÅ....

 

Gunn Marit Ulstein, Songdalen 

Veldig artig spill og lett å lære. Ungene elsker toglyden, og det blir mye latter og moro. Også artig for voksne og veldig greit å spille sammen barn og voksne.

 

Cathrine O., Sola 

Et flott spill for mange deltakere. Vi hadde spilt med brikker opp til dobbel 9. Da blir det ikke så mange brikker. De brikkene over 9 bruker vi når vi er mange personer, men med kun 4 -6 personer klarer vi oss med dobbel 9.

Vi kunne ha kjøpt spillet med dobbel 9, men syns vi får mer for pengene ved å kjøpe dette. I tillegg er det veldig kjekt når ungene er med, for når de får trykke på togsignalet, klarer også de å sitte lenge og spille. Har et barn med autisme, på 7 år, som også klarte fint å forstå dette spillet. Har kjøpt til venner og familie også, og vi spiller og har spillkvelder sammen med dette kjekke spillet! Neste gang skal jeg kjøpe til julegave til flere i familien!

 

Hildegunn,  

Artig spill som man kan bruke mye tid på. Man trenger nesten bare å tenke i begynnelsen av omgangen for å sette opp brikkene. Dette åpner for sosial dialog og mye fjas. Det er en del flaks med i bildet i forhold til hvordan brikkene passer sammen, derfor kan alle vinne, men med å tenke seg litt om før man legger vil sjansen bli større.

Et behagelig spill å spille når man er trøtt eller ukonsentrert. Trrekker litt med at det kan bli ensformig.

 

Kennet, Stavanger 

kjempegøy spill både med og uten promille.

 

Astrid, Trondheim 

Dette var gøy. vi var 8 stk, som spilte og vi klarte ikke å slutte, vi satt til langt på natt. Anbefales på det varmeste... gammel og ung klarer dette. Veldig sosialt.

 

Jan Johansen, Halden 

Til å være et "hjernedødt" spill,dvs krever lite taktiske eller strategiske evner, er det likevel artig å spille. Noen ganger kan det være deilig å slippe å gruble for mye over neste trekk. En runde går raskt unna. Kan spilles med forskjellige regler, eller lage noen egne vrier. Greit familie-spill, her kan alle aldre delta, men vil nok bli noe kjedelig i lengden for "garvede" brettspillere.

 

Christian E., Oslo 

Langt gjesp av et spill. Nesten bare flaks. Kan muligens være greit å spille med barn. Komponenter bra, spilleglede liten.

 

Andreas Ursin Berglund, Andenes 

Spillet har veldig mye humor og du kjenner godt at spilleinstingte kommer raskt. Spillet er veldig gøy å passer for alle.

Kveldene går veldig fort når man spiller, har vist mange dette spillet å de har også kjøpt dette spille.

 

Øystein Bøe, Kristiansund 

Et vanvittig bra spill.

Jeg anbefaler det på det aller sterkeste. Spillet er enkelt og morsomt, og det kan legges til flere alternative spilleregler. Passer for store og små! Vet om flere som liker dette spillet, blant annet folk over 50år og folk under 8år. En sikker gavevinner!

 

Marianne, Kristiansand 

Dette er et genialt og underholdende spill som kan spilles om og om igjen uten at man går lei. Spillet er lett å lære, og en blir fort hekta. Det passer for folk i alle aldre. Dette spillet var så gøy at etter å ha spillt det fant både undertegnede og ei venninne ut at dette spillet måtte kjøpes! Sistnevnte har allerede fått resten av familien sin hektet på spillet. Har selv kjøpt dette spillet nå, og gleder meg til det kommer!

 

Kjetil,  

Det er vel litt drøyt å kalles en plastbit på 10x10 cm "en unik, elektronisk jernbanestasjon"....... Men, når det er sagt så er det et morsomt spill. Med litt forenklede spilleregler passer det for absolutt alle aldre.

 

Bård, Sarpsborg 

Sykt morsomt spill, dette er et spill for alle.

Når vennegjengen spiller pleier vi å spille om penger som gir spillet enda en dimensjon, men du kan selvfølgelig spille dette uten noen for penger involvert og ha en super kveld. Anbefales!!!

 

Lena, Hellvik 

Dette spillet er helt topp! I vår gjeng elsker vi brettspill og dette kommer inn under topp 10.

 

Margrethe, Molde 

Mexican Train ble så populært da vi var på opptreningssenter, at vi spilte det nesten hver kveld i 3 uker!! Senteret ble så interessert at de vil bestille ett til pasientene, og jeg skal iallfall ha et spill! Konsentrasjonen ble skjerpa, for det måtte litt planlegging til når brikkene var utdelte, og konkurranseinstinktet våkna. Spillet er enkelt for alle aldre, og det er veldig spennende.

 

Sissel Grønnevik, Valderøya 

Artig og engasjerende spill for både barn og voksne.

Har presentert spillet for familie, venner og bekjente, hvilket har resultert i stort engasjement. Alle har villet gå til anskaffelse av spillet. Etter påskeferien måtte vi låne bort våres, da det var utsolgt hos Spillskrinet.

Advarsel: Fører lett til sene kvelder!

 

Kine,  

Dette er et spill som passer til spilleglade i alle aldre. Kan brukes som barnespill, drikkespill og voksenkveld spill. Anbefales på det sterkeste.

 

Chriss Kingsrød, Fredrikstad 

Dette spillet er kjempe kuuult for hele familien

 

Martang,  

Mexican Train domino er et utrolig artig spill som passer alle. Spesielt familier og vennegjenger, men også til to personer. Hvis vi er på besøk hos venner, er det ofte at deres barn er med å spiller et par runder før de legger seg, så fortsetter vi voksne utover kvelden.

Det siste spillet jeg bestilte var en gave til en kompis som ble 30 år. Gaven var en stor suksess! Hvis jeg skal si noe negativt, må det være den HØYE "tog-lyden" som alle blir fristet til å trykke på hele tiden. Men barna synes det er artig:-)

 

Kjell Einar Dommersnes, Førresfjorden 

Dette spillet er et veldigt bra spill, det blir mest spilt av vaksne folk i våres omkrets.

 

Din anmeldelse av Mexican Train
Her kan du legge inn din anmeldelse av Mexican Train.

For at anmeldelsen skal være nyttig for andre bør den inneholde litt om spillmekanikk samt en oppsummering om hva du liker/ikke liker ved spillet.

Ditt navn:
*
Hjemsted:

Anmeldelse:
*
Din e-post:
*
Din epostadresse vil ikke bli vist på nettsidene våre, videreformidlet eller brukt til å kontakte deg av andre årsaker.

Gi spillet en karakter 1-10 (1=dårlig og 10=best)

Sikkerhetskode:
* skriv inn ordet terning

* må fylles ut

 

 

Spørsmål? Send oss gjerne en e-post eller ring oss på 4000 4999 (v/ Siv).