Spillforumet
Spørsmål og svar om Spillskrinet og produktene våre.
Vil du prøve en annen vri? Her finner du noen regelvarianter.
Noe på hjertet? Send oss GJERNE en e-post

 Visa    Mastercard
Din handlevogn
inneholder 0 varer
SKIP-BO - Morsomt kortspill for hele familienFor 2-6 spillere
Alder fra 7 år
Spilletid 60 min.
Spillmaker [Ikke oppgitt]
Norske spilleregler

Utgått fra forlaget

Om Skip-Bo:
Hver spiller får en bunke kort og det er om å gjøre å bli den første til å bli kvitt alle kortene i sin bunke. Kortene spilles ut midt på bordet i stigende rekkefølge og samtlige spillere kan bygge videre på alles bunker. Et enkelt og greit kortspill fra skaperne av Uno. Passer for hele familien. Noe strategisk tenking må til for å finne ut hva som er de beste korta å legge i vrakbunka. Og husk: Skip-Bo kortene er jokere!

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse og hjelp andre med å finne riktig spill!

idioten, Noreg 

Kva er det me gjer galt? Me sit og gjespar oss gjennom spelet og lurer heile tida på kva poenget med spelet er. Der er så sjeldan me får lagt kort ut i spelebunkane, at det blir meiningslaust. Nei, takke me til idioten, det er mykje artigare!

 

Jarle Furnes, Jar 

Jeg har i mine tidligere år vært på den heller konservative siden når det kommer til spillfronten. Kalaha, bridge og vriåtter er i all hovedsak hva min spillkost har bestått av, pluss en og annen runde med chinese checkers (blant flere kjent som "kinasjakk") i ny og ne. Men nå i sommer, etter nok et utmattende (men samtidig lærerikt og ypperlig) år som rektor ved Rud VGS, ble jeg introdusert for Skip-Bo - et morsomt kortspill for hele familien, og jeg kan bare si såpass som at de blanke kalahakulene for lengst er plassert langt bak i en skuff. Skip-Bo - et morsomt brettspill for hele familien er uten tvil det beste innen spill (og da spesielt kortspill) for hele familien, og jeg er oppslukt så til de grader. Det er nesten så jeg lurer på om jeg aldri vil vende tilbake til min jobb på Rud VGS.

Nota bene: Den forrige setningen var selvsagt kun ment som en vag spøk, og må ikke under noen omstendigheter forveksles med en uttalelse jeg kan stå for.

 

lau vartman, Rolvsøy 

Utroligt artigt spill med utfordringer hele tiden, er en ikke skjerpet vil en kunne gjøre store tapper som kan koste seieren.

 

Kirsten Andersen, Nøtterøy 

Hadde gjester på besøk som hadde skip-bo med i reiseveska. Morsomt og enkelt å spille uansett hvor man er og om man spiller med andre som har andre morsmål! Nå skal jeg få meg mitt eget og det kommer helt sikkert til å bli med på reiser også!

 

Mariel Nedahl,  

Genialt spill! Greit med et som ikke krever hurtighet, men heller litt tenking med tanke på taktikk (om en kan kalle det det) og litt flaks. Gøy spill jeg er blitt skikkelig hekta på. Sparer for tiden til å kjøpe mitt eget. =)

 

Sonja, Kongsvinger 

Beste spillet ever, jeg og eksen min da vi var sammen spilte vi det hele natta lang, ble hekta hehe...

 

Lars Morten Kro, Karmøy 

Kjappspilt, enkelt og moro. Anbefales!

 

Barbro, Brønnøysund 

Spiller det kjempemye. Artig uansett med par eller ikke. Anbefaler det til alle rundt meg.

 

Petter Skaget, Trondheim 

Synes det her var et bra spill. Spiller det ofte!

 

petter vindun, gol 

skipbo... noen som kan forklare reglene?

 

Sigrid Bremseth, Trondheim 

Dette er en slager på hytta, både for barn og voksne. Enkle regler som er lette og forstå, og gøy og spille både for to og flere. Vi har en "voksen"-versjon da vi har to trekkbunker hver, litt mer å holde orden på da....

 

Lillian Mack, Tromsø 

Et spill som er morsomst å spille 4 da man kan spille på lag. Enkelt å lære og enkelt å lære bort til andre. Morsomt for folk i alle aldre.

 

Mariann Iversen, Kongsberg 

Først må jeg bare si at jeg har spilt mange veldig gode spill, og at jeg derfor sjeldent gir høye karakter til andre spill.

Dette er et sosialt og koslig spill. Lett og forstå, lett å spille. Det krever ikke analyser og planlegging. Det er mer et spontalt spill, hvor en spiller i øyeblikket. En er i det aktuelle trekket, og planlegger ikke flere trekk fram i tid. Det er lett å ta med seg og gjør underholdningsjobben! =)

Fint spill! =)

 

tuppa=),  

Skippo er gøy! alle burde kjøpe seg denne slags kort...passer i alle anledninger!

 

Tom Børge Frøvik, Ålgård 

Et kortspill som er minst like fengende som UNO. Dette er et spill der flaks har mye å si, men det gjør det ikke mindre gøy å spille. Dette er også et spill mange pensjonister og barn er glade i å spille. Reglene er enkle å skjønne, og det er lett å lære videre.

 

Din anmeldelse av Skip-Bo
Her kan du legge inn din anmeldelse av Skip-Bo.

For at anmeldelsen skal være nyttig for andre bør den inneholde litt om spillmekanikk samt en oppsummering om hva du liker/ikke liker ved spillet.

Ditt navn:
*
Hjemsted:

Anmeldelse:
*
Din e-post:
*
Din epostadresse vil ikke bli vist på nettsidene våre, videreformidlet eller brukt til å kontakte deg av andre årsaker.

Gi spillet en karakter 1-10 (1=dårlig og 10=best)

Sikkerhetskode:
* skriv inn ordet terning

* må fylles ut

 

 

Spørsmål? Send oss gjerne en e-post eller ring oss på 4000 4999 (v/ Siv).