Spillforumet
Spørsmål og svar om Spillskrinet og produktene våre.
Vil du prøve en annen vri? Her finner du noen regelvarianter.
Noe på hjertet? Send oss GJERNE en e-post

 Visa    Mastercard
Din handlevogn
inneholder 0 varer
CATAN UTVIDELSE 5+6 - For opptil seks samtidige kolonisterFor 3-6 spillere
Alder fra 10 år
Spilletid 75 min.
Spillmaker Klaus Teuber
Norske spilleregler

Pris kr. 275,-

Varen er midlertidig utsolgt

I dette supplementssettet finnes alt du trenger for å spille Catan med opptil seks spillere: 28 tallbrikker, 25 råstoffkort, 2 byggekostandskort, 9 utviklingskort, 11 sekskanta landskapsbrikker, 4 rammedeler med hav, 24 grønne spillebrikker, 24 brune spillebrikker og et reglehefte som viser endringene i forhold til Catan grunnspillet.

NB: Dette er ikke et komplett spill, men kan kun brukes i kombinasjon med Catan.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse og hjelp andre med å finne riktig spill!

Haakon, Catan 

Det er en utvidelse som bør bli kjøpt hvis du føler du trenger muligeten å spille seks spillere...en bra utvidelse. Lykke til!

 

Remo,  

Spill som Settlers, La Citta og andre finner jeg bedre for den mengden de i utgangspunktet er skapt for, men jeg spiller denne utvidelsen mer enn gjerne.

 

eivind simon,  

bra

 

Agnar Mostad, Kristiansand 

Nødvendig dersom du har flere enn tre venner som vil spille Settlers med deg. Denne utvidelsen tilfører ikke spillet noe nytt, annet enn at den kan ha med to flere spillere. Og det er jo ikke dumt. Utvidelsen er fin å bruke selv om dere bare er tre eller fire spillere også. Da får du større frihet til å bygge ut, og det faller naturlig å øke antall poeng som kreves for å vinne. Ellers vil kanskje spilleøkten bli kortere enn ønskelig. Stiller meg spørrende til hvorfor utvidelsen selges separat. Den kunne godt vært en del av standardutgaven, synes jeg.

 

Trygve Watne, Kristiansand 

Hvorfor er ikke denne utvidelsen integrert i spillet?? Spillet er minst like bra med 5 og 6 spillere, så hvis du har flere enn 3 venner som vil spille Settlers, bør du gå til innkjøp av denne utvidelsen.

 

Endre Stene, Førde 

Anmeldelse av en påbygning til 5 – 6 spillere? Er det noe å skrive om det da? Ja, faktisk, etter min mening tre ting: For det første kan du selvsagt spille flere! For det andre opplever jeg at spillet ikke sjelden blir hakket bedre med denne påbygningen også når en er 4 spillere. Og for det tredje har Settlers for 5 – 6 spillere en liten regelendring som også kan brukes når en er 3 eller 4 spillere slik at spillet går noe raskere, dersom det er ønskelig.

 

Din anmeldelse av Catan utvidelse 5+6
Her kan du legge inn din anmeldelse av Catan utvidelse 5+6.

For at anmeldelsen skal være nyttig for andre bør den inneholde litt om spillmekanikk samt en oppsummering om hva du liker/ikke liker ved spillet.

Ditt navn:
*
Hjemsted:

Anmeldelse:
*
Din e-post:
*
Din epostadresse vil ikke bli vist på nettsidene våre, videreformidlet eller brukt til å kontakte deg av andre årsaker.

Gi spillet en karakter 1-10 (1=dårlig og 10=best)

Sikkerhetskode:
* skriv inn ordet terning

* må fylles ut

 

 

Spørsmål? Send oss gjerne en e-post eller ring oss på 4000 4999 (v/ Siv).