Spillforumet
Spørsmål og svar om Spillskrinet og produktene våre.
Vil du prøve en annen vri? Her finner du noen regelvarianter.
Noe på hjertet? Send oss GJERNE en e-post

 Visa    Mastercard
Din handlevogn
inneholder 0 varer
PARTNERS - Spillet for strategi og samspillFor 4 spillere
Alder fra 12 år
Spilletid 45 min.
Spillmaker Thomas Bisgaard
Norske spilleregler

Pris kr. 325,-

Kun 1 stk. på lager

Partners er spillet, hvor det gjelder å være det laget, dvs. de ”partnere”, som først får sine brikker i mål. Spillets utfall avgjøres i høy grad av hvor gode de to "partnerne" er til å spille sammen. Det er altså ikke nok, kun å tenke på sine egne brikker! Spillets oppbygning krever, at spillerne tenker strategisk og overveier hvert trekk nøye!

Partners - et underholdende spill, hvor strategi og samspill teller!

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse og hjelp andre med å finne riktig spill!

Liv Randi Fagerli, Melhus 

Dette er et spill som engasjerer de som ikke er veldig engasjert i spill til vanlig! Du hører alt fra jubel til sinte brøl! Spenningen er å ta på fra start til siste brikke er i mål! Der de som leder under hele spille kan ende med å tape, der de som ligger under hele spille kan klare å vinne! Partners er et spill som har gjort Ludo til noe mer spennende og artig! Her er du avhengige av de riktige kortene og ikke noen prikker på en terning. Her er det ikke bare deg det er avhengig av men din partner som sitter på andre siden av bordet! her er det ikke en mot tre men to mot to! Her må du tenke logikk, se va den andre trenger! Partners er et spill som er blandet mellom taktikk men også flaks er med i spillet! Her er et spill som engasjerer de voksne og barn! Engasjert spiller blir mer engasjert og en mindre engasjert blir engasjert spiller av Partners Partners er et spill for 4 stk og er en morsom vri på Ludo! Det eneste jeg kunne tenke meg at det hadde vært mulig å ha flere partnere med i spillet! Synes du at det er vanskelig å lære seg nye spill? Slapp helt av Partners er lik Ludo på mange vis og er let å lære! Spillet består av: 1 Brett med mye farger ( du kan se på bilde hvordan det ser ut. Det ligner ganske på Ludo 16 brikker der vær spiller har fire stk som man skal få inn i mål. Når to likense brikker står på samme felt kan ingen gjøre dem noe. Men vis noen havner på dem er det den som kommer ditt som må inn til start igjen. 1 Kortbunke det er kortene som bestemmer om hvor mye du kan gå fram eller tilbake eller bytte på brikker! For å starte trenger du et kort med hjerte på. Du må gå akkurat det kortet sier. 2 "partnerlag" som spiller spillet! Her må du få deg fram og hjelpe partneren fram til mål! Husk det er lov å hindre andre laget med å vinne! Når en av spillerne på et lag har kommet i mål kan han bruke sine kort til medspilleren men bare når han selv har kommet i mål! Når begge har kommet i mål har vi en vinner. Du starter spillet med at en av spillerne deler ut 4 kort til hver spiller. Partnerne skal bytte et kort med hverandre uten å snakke sammen, det er bare lov å bytte når de har fått de fire kortene og ikke senere. Det er den som sitter venstre for kortdelerenn som starter. Han må legge et hjerter kort for å komme seg ut fra start. Har han ikke hjerter kort eller ikke kan legge noe må han kaste ut alle kortene. Når alle har brukt opp alle kortene, tar kortdelerenn å dele ut 4 nye kort fra kortbunken til hver spiller, og igjen bytter partnerne et kort. Når kortbunken er tom skal neste man blande og dele ut kortene. Slik fortsetter det til et lag har vunnet. Vis du ikke forstår hvordan spillet fungerer så vil regler og forklaring være med i esken! Skal du kjøpe et brettspill vil jeg på det sterkeste anbefale Partners! Men alt i alt er dette en av de beste spillene jeg har spilt på lenge og jeg liker veldig godt å spille spill! Har du ikke spilt Partners? DA må du få skaffet deg det med en gang! Du vil ikke angre på det

 

Veronica, Karmøy 

Har ikke spilt dette spillet mer et par ganger siden vi nettopp har skaffet oss dette spillet. Men det gav så absolutt mersmak og stemningen har vært på topp hver gang vi har spilt det, så derfor gir eg det toppscore!! Det som er litt kjedelig med spillet er at du må være 4 spillere for å kunne spille på lag. Vi er ofte 3 eller 5, så derfor blir ofte andre spill valgt foran. Kan jo spille på "vanlig" ludo-måten med kortene og ikke på lag, men det blir jo ikke like morsomt! Blir nok ikke lei det med det første siden det bare er med fire personer vi spiller det! :)

Dette spillet er som ludo bare med kort i steden for terninger, og så er en på lag. Her er det da om å gjøre å komme på fri-feltene i midten som vanlig ludo også går ut på. Vrien med dette spillet er da kortene. Du kan ha et -4 steg-kort på hånd, så pass på og bruke dette når du nettopp har tatt ut en brikke ved hjelp av et hjertekort. Da slipper du plutselig å gå hele veien rundt!

Så er det også om å gjøre og hjelpe partneren sin og hindre motlaget. Må tenke litt hva som er lurest å gjøre, men samtidig så begrenses mulighetene du har ved at en bare får utdelt 4 kort på hånd. Hver gang kortene deles ut bytter du et kort du har på hånd med partneren din. Har du to hjertekort (som trengs for å flytte ut en brikke) kan det være lurt å gi en til partneren din slik at han/hun også får flyttet ut en brikke i løpet av omgangen...du vet jo ikke om han/hun har hjerter på hånd. Når de fire kortene er brukt opp etter tur, stokkes kortene og deles ut på ny. Kan du ikke legge ut kort fordi du ikke har hjerter og får satt ut en brikke på brettet, må du legge ned kortene og vente til de andre spillerne har brukt opp sine og det deles ut nye. Selvsagt kan du bruke bytt-plass kortet med andre sine brikker, men dette kan du finne mer ut av ved å kjøpe spillet og prøve det!

Veldig lettlært og enkelt spill som kan by på overraskelser og ergelser på veien som bare gjør det enda morsommere for de andre spillerne :) Dette må prøves! Er et utrolig enkelt spill og ha liggende om man får besøk av folk som ikke spiller så ofte. Alle husker da hvordan en spiller ludo?? Så da er det ikke så mye som en må sette seg inn i for å kunne begynne å spille!! :) Tiden kan variere veldig på spillelengden ettersom hvor "flaksen" du er med kortene du får utdelt og hvor flink du er til å bruke kortene på rett sted.

 

Aslaug, Bryne 

Har du prøvd dette spillet, blir du hekta. Har til tider vært slossing om hvem som skal spille når vi er mer enn 4 på hytta. Spillet har vært i bruk nesten hver dag og flere ganger pr dag både i påske- og sommerferien. Kan anbefales på det sterkeste.

 

Morten Brønstad, Steinkjer 

Topp spill for både voksne og barn, annbefales på det sterkeste!

 

Ove-Magne Alvheim, Haus 

Detta e da finaste og mest inkluderane spill eg har prøvt. det er enkelt og lett å lera, det er også spennand, og det er muli å spille litt strategisk når me spiller på lag. (kun 10 i karakter??? ok da.)

 

Din anmeldelse av Partners
Her kan du legge inn din anmeldelse av Partners.

For at anmeldelsen skal være nyttig for andre bør den inneholde litt om spillmekanikk samt en oppsummering om hva du liker/ikke liker ved spillet.

Ditt navn:
*
Hjemsted:

Anmeldelse:
*
Din e-post:
*
Din epostadresse vil ikke bli vist på nettsidene våre, videreformidlet eller brukt til å kontakte deg av andre årsaker.

Gi spillet en karakter 1-10 (1=dårlig og 10=best)

Sikkerhetskode:
* skriv inn ordet terning

* må fylles ut

 

 

Spørsmål? Send oss gjerne en e-post eller ring oss på 4000 4999 (v/ Siv).