Spillforumet
Spørsmål og svar om Spillskrinet og produktene våre.
Vil du prøve en annen vri? Her finner du noen regelvarianter.
Noe på hjertet? Send oss GJERNE en e-post

 Visa    Mastercard
Din handlevogn
inneholder 0 varer
10 DAGER I AMERIKA - Land til land i AmerikaFor 2-4 spillere
Alder fra 10 år
Spilletid 20-30 min.
Spillmaker Alan Moon og Aaron Weissblum
Norske spilleregler

Utgått fra Spillskrinets sortiment

Spillerne skal gjennomføre en 10-dagers reise i Amerika. Reis fra land til land med fly, båt og med bil. Reisen planlegger du ved hjelp av transportkort, en sammenhengende reise fra start til mål.

Hver spiller har en kortholder med plass til 10 kort - ett til hver dag. Under spillets gang vil man trekke inn og spille ut kort for å få reiseruten komplett. Men pass på! De korta du spiller ut, kan de andre spillerne ta inn. Med god planlegging og litt flaks kan du bli første spiller med en komplett reiserute og vinne spillet.

10 Dager i Amerika er et lettspilt og spennende spill for hele familien. Reglene er enkle, men spillet krever likevel både planlegging og litt tenking - og underveis lærer man litt geografi. Man kan være opp til fire spillere, men spillet passer også utmerket for kun to.

Så pakk kofferten, fyll tanken og bli med på en spennende 10-dagers reise i Amerika!

Terningkast 6 Best i test!
I Stavanger Aftenblads store brettspilltest for julen 2008 ble spillserien "10 Days in..." testvinner og det eneste spillet som ble belønnet med terningkast 6. Anmelderen sammenligner spillet med Ticket to Ride, og skriver: "Men dette er mye enklere, mye raskere, og likevel nesten like fascinerende [...] Frustrerende på en god måte, og deilig når du har laget en fullkommen ti-kort-rekke som gir deg heder og ære i egne øyne."

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse og hjelp andre med å finne riktig spill!

Elizabeth, Lyngseidet 

Veldig inspirerende brettspill, hvor man må tenke logisk og logistikk for å kunne gjennomføre en reise. Skulle gjerne hatt de samme spillene fra resten av verden. En flott måte å lære geografi på 🤗

 

Sveinmain, Jørpeland 

10 days-serien leverer varene igjen! Lurer på på hvor Bermuda ligger eller ikke vet hvor Grenada er, så vet du det etter en runde 10 days in America. Spillet som kombinerer geografikunnskaper og spillopplevelse med stor suksess! Etter noen runder vet du snart mer enn Egil Drillo Olsen. Enkel og genial spillmekanikk gjør dette til et veldig spillbart spill for alle og enhver, i tillegg øker geografikunnskapene på deg selv, venner og familie. Har du ikke testet 10 days-serien bør du så absolutt skaffe deg et eksemplar! Har du 10 days fra før, så har også Americautgaven sin egen særegenhet. Denne gangen er det Cruicebåter som tar deg med langs americakysten i flere dager til ende hvis du vil. Før du går i land på Grønland, eller Belize. Cirka 10 minutters spilletid pr. spiller gjør at dette spillet kommer på bordet igjen, og igjen.

En kjekk spillopplevelse, og samtidig meget lærerikt. Hva mer kan en ønske seg....

 

Din anmeldelse av 10 Dager i Amerika
Her kan du legge inn din anmeldelse av 10 Dager i Amerika.

For at anmeldelsen skal være nyttig for andre bør den inneholde litt om spillmekanikk samt en oppsummering om hva du liker/ikke liker ved spillet.

Ditt navn:
*
Hjemsted:

Anmeldelse:
*
Din e-post:
*
Din epostadresse vil ikke bli vist på nettsidene våre, videreformidlet eller brukt til å kontakte deg av andre årsaker.

Gi spillet en karakter 1-10 (1=dårlig og 10=best)

Sikkerhetskode:
* skriv inn ordet terning

* må fylles ut

 

 

Spørsmål? Send oss gjerne en e-post eller ring oss på 4000 4999 (v/ Siv).