Spillforumet
Spørsmål og svar om Spillskrinet og produktene våre.
Vil du prøve en annen vri? Her finner du noen regelvarianter.
Noe på hjertet? Send oss GJERNE en e-post

 Visa    Mastercard
Din handlevogn
inneholder 0 varer
7 WONDERS - Verdens syv underverkerFor 3-7 spillere
Alder fra 10 år
Spilletid 30 min.
Spillmaker Antoine Bauza
Norske spilleregler

Pris kr. 447,-

Varen er midlertidig utsolgt

I dette spillet tar du rollen som lederen i en av antikkens syv største byer. Dra nytte av ditt lands naturressurser, led an i den evige kamp for fremskrittet, opprett gode handelsforbindelser og styrk din militære makt! Skriv deg inn i historien med å bygge et arkitektonisk underverk som kommer til å stå i tusenvis av år.

7 Wonders er et utsøkt strategispill og årets mest omtalte spill. Spillet er enkelt å lære, kan spilles av opp til 7 spillere med en spilletid på ca 30 minutter (uavhengig av om man er 3 eller 7 spillere). Du får også med "ekspertregler" som gjør det mulig å spille med bare 2 spillere.

Liker du Dominion og St. Petersburg, er 7 Wonders spillet for deg.

NB! Ønsker du kortbeskyttere til 7 Wonders finner du det her.

Spillskrinet fører også mange utvidelser til 7 Wonders.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse og hjelp andre med å finne riktig spill!

Einar, Haugesund 

En av mine favoritter. 3 tidsepoker og valgmuligheter fra begynnelsen gjør om du klarer å fullføre ditt underverk. andre har beskrevet spillmekanikken ganske utførende så jeg vil bare støtte opp under alle som har gitt den terningkast 9 eller bedre et fantastisk spill!

 

Lidvar Espeseth, Bergen 

Eit engasjerende spill som handler om å bygge hver sin by med militærmakt, forskning, handelsenter og kultur. Spillet har høyt tempo, og alle spillerene spiller hele tiden, og en slipper å vente på tur. Det er utfordrende med mange mulige strategier å velge mellom. En hel omgang med spillet tar bare 30-60 minutt, noe som er uvanlig på ett såpass avansert strategispill. Anbefales for alle som liker Dominion og lignende spill!

 

André Nordstrand, Jørpeland 

Et spill som kjapt rykket opp på topp-listene verden over. Det måtte selvsagt prøves ut, og forventningene var store. Førsteinntrykket er godt, det er mange flotte illustrasjoner, og kortene virker av god kvalitet, er lette å stokke og holde i hånden.

Dominion er et av de første store deck-building-spill hvor man bygger opp sin egen kortbunke. 7 Wonders bruker litt av dette prinsippet, men på sin egen, unike måte. Spillet består av 3 tidsepoker, og under disse 3 tidene skal man bygge sitt underverk og andre utviklingskort. Hver spiller får utdelt 7 kort hver, velger ett kort han vil spille, og sender bunken videre til venstre eller høye spiller, avhengig av hvilken runde man er i. Naboen tar så denne bunken og velger et nytt kort, og sender videre. Slik har man innflytelse på de andre spillerne, og alle spilte kort er åpne for alle å se.

Alle spiller samtidig, tempoet er kjapt, og et spill tar bare 30 minutt, uansett om man er 3 eller 7 spillere. Strategien endrer seg veldig avhengig av antall spillere, og det er både interessant og spennende å se hva slags kort du får, hva slags ressurser som er tilgjengelige, og hvordan du kan påvirke naboene dine.

Et flott spill, fungerer fint som avslutter på kveldstid, og det trenger ikke stoppe med bare ett spill av gangen. Jeg ser ikke helt relasjonen til St. Petersburg, men dette spillet anbefales!

 

Din anmeldelse av 7 Wonders
Her kan du legge inn din anmeldelse av 7 Wonders.

For at anmeldelsen skal være nyttig for andre bør den inneholde litt om spillmekanikk samt en oppsummering om hva du liker/ikke liker ved spillet.

Ditt navn:
*
Hjemsted:

Anmeldelse:
*
Din e-post:
*
Din epostadresse vil ikke bli vist på nettsidene våre, videreformidlet eller brukt til å kontakte deg av andre årsaker.

Gi spillet en karakter 1-10 (1=dårlig og 10=best)

Sikkerhetskode:
* skriv inn ordet terning

* må fylles ut

 

 

Spørsmål? Send oss gjerne en e-post eller ring oss på 4000 4999 (v/ Siv).