Spillforumet
Spørsmål og svar om Spillskrinet og produktene våre.
Vil du prøve en annen vri? Her finner du noen regelvarianter.
Noe på hjertet? Send oss GJERNE en e-post

 Visa    Mastercard
Din handlevogn
inneholder 0 varer
ONE NIGHT ULTIMATE WEREWOLF -For 3-10 spillere
Alder fra 8 år
Spilletid 10 min.
Spillmaker Ted Alspach og Akihisa Okui
Engelske spilleregler

Pris kr. 249,-

Kun 2 stk. på lager

One Night Ultimate Werewolf er er kjapt spill for 3-10 spillere, som hver får sin spesielle rolle, hemmelig for de andre: Enten en av de fryktede varulvene, den utspekulerte trøbbelmakeren, den hjelpefulle sannseersken eller en av de andre spennende rollene - hver med sin unike evne. Under spillet må spillerne finne ut hvem som er varulv og hvem som er vanlig landsbybeboer. Klarer landsbyen å lynsje en varulv, vinner de spillet. Men pass på: Varulvene gjør gode miner til slett spill og sammen med sine medhjelpere gjør de alt de kan for å få mistanken over på andre, slik at en uskyldig blir lynsjet og varulvene vinner!

One Night Ultimate Werewolf bygger på det kjente Werewolf/Mafia-spillet, men her er ingen moderator og ingen eliminasjon. Et spill tar kun rundt 10 minutter, og siden det går så raskt og er så moro og engasjerende, vil du spille det igjen og igjen - og ingen spill blir like.

Spillskrinet fører også oppfølgerspillet One Night Ultimate Werewolf Daybreak og One Night Ultimate Vampire som begge kan kombineres med dette for å få enda mer variasjon og spenning.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse og hjelp andre med å finne riktig spill!

Marton, Stavanger 

Uten tvil det beste spillet jeg har spilt i år. Det er egentlig ikke nødvendig å si så mye mer enn "kjøp det!" Liker du morsomme spill med skjulte identiteter finnes det ikke bedre, og det at ett spill ikke tar mer enn 5-10 minutter (hvor lenge velger du helt selv) gjør at du kan spille det 10-30 ganger rett etter hverandre (og tro meg, du kommer til å gjøre det). Bare i løpet av juleferien har jeg brukt minst 15 timer på å spille dette spillet, og kanskje det beste med det er at nesten alle kan spille og det fungerer med 3-8 personer (bare det jeg har prøvd, men funker sikkert helt opp til 10 også), selv om det er nok best med 5, 6 eller 7 personer.

 

Din anmeldelse av One Night Ultimate Werewolf
Her kan du legge inn din anmeldelse av One Night Ultimate Werewolf.

For at anmeldelsen skal være nyttig for andre bør den inneholde litt om spillmekanikk samt en oppsummering om hva du liker/ikke liker ved spillet.

Ditt navn:
*
Hjemsted:

Anmeldelse:
*
Din e-post:
*
Din epostadresse vil ikke bli vist på nettsidene våre, videreformidlet eller brukt til å kontakte deg av andre årsaker.

Gi spillet en karakter 1-10 (1=dårlig og 10=best)

Sikkerhetskode:
* skriv inn ordet terning

* må fylles ut

 

 

Spørsmål? Send oss gjerne en e-post eller ring oss på 4000 4999 (v/ Siv).