Spillforumet
Spørsmål og svar om Spillskrinet og produktene våre.
Vil du prøve en annen vri? Her finner du noen regelvarianter.
Noe på hjertet? Send oss GJERNE en e-post

 Visa    Mastercard
Din handlevogn
inneholder 0 varer
AUGUSTUS -For 2-6 spillere
Alder fra 8 år
Spilletid 30 min.
Spillmaker Paolo Mori
Norske spilleregler

Pris kr. 398,-

3 stk. på lager

Under Augustus, den første romerske keiser, er konkurransen hard blant de privilegerte familier. Du må mobilisere legionene dine for å skaffe deg makt i provinsene og innflytelse i senatet. Om du lykkes vil du til slutt bli utnevnt til konsul!

Augustus er et lettspilt familiespill om opportunisme og taktikk, basert på en uortodoks tolkning av en gammel favoritt: Bingo!

Spillet fikk terningkast 6 i VGs store brettspilltest for julen 2014, og har også vunnet mange internasjonale spillpriser, inkludert årets spill i Norge!

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse og hjelp andre med å finne riktig spill!

Marianne, Sørum 

Augustus er kanskje lettspilt, men ikke første gangen! Det er ganske intrikate regler, og først den fjerde gangen vi spilte hadde vi forstått alle reglene. Tror vi da. ;) Hver runde starter med et lite flakselement - man trekker en brikke som gjør at spillerne kommer nærmere å fullføre et oppdragskort. Man kan sette en rød mann på sverd, skjold, vogn etc som dere ser på bildet over. Når en av spillerne har fullført 7 kort, er spillet over og man teller opp poeng. Underveis har man skaffet seg diverse bonuskort på bakgrunn av hvilke oppdragskort du har fullført. Disse oppdragskortene bør velges med omhu - det er her du ser hvem som er den beste strategen! De utløser bonuser og kan gjøre ting lettere for deg og vanskeligere for motstanderne dine. Vår yngste sønn forsto spillet alt da han var 6 år, men han er "spillemoden" og vandt med å spille slike spill. Det er ganske mye å tenke på her, så det er ikke for alle. Nettopp derfor er det så gøy også! Det er morsomt selv med to spillere, og om ikke alle reglene brukes. Det er ikke noe spillebrett, men veldig fine kort som legges ut på bestemte måter.

 

Din anmeldelse av Augustus
Her kan du legge inn din anmeldelse av Augustus.

For at anmeldelsen skal være nyttig for andre bør den inneholde litt om spillmekanikk samt en oppsummering om hva du liker/ikke liker ved spillet.

Ditt navn:
*
Hjemsted:

Anmeldelse:
*
Din e-post:
*
Din epostadresse vil ikke bli vist på nettsidene våre, videreformidlet eller brukt til å kontakte deg av andre årsaker.

Gi spillet en karakter 1-10 (1=dårlig og 10=best)

Sikkerhetskode:
* skriv inn ordet terning

* må fylles ut

 

 

Spørsmål? Send oss gjerne en e-post eller ring oss på 4000 4999 (v/ Siv).