Spillforumet
Spørsmål og svar om Spillskrinet og produktene våre.
Vil du prøve en annen vri? Her finner du noen regelvarianter.
Noe på hjertet? Send oss GJERNE en e-post

 Visa    Mastercard
Din handlevogn
inneholder 0 varer
CODENAMES (EN) - Et spill om topphemmelige ordFor 2-8 spillere
Alder fra 14 år
Spilletid 15 min.
Spillmaker Vlaada Chvátil
Engelske spilleregler

Utgått fra Spillskrinets sortiment

Codenames er et spennende selskapsspill for 2 lag (4-8 spillere) som har tatt spillverdenen med storm. Spillet har blitt møtt med strålende kritikker og gikk rett til topps på listen over best likte selskapsspill på Boardgamgeeek!

I spillet skal to rivaliserende spion-ringer (lag) konkurrere om å bli den første til å kontakte alle sine agenter. Spionsjefen på hvert lag kjenner den hemmelige identiteten til alle 25 agentene, mens feltagentene deres kjenner dem kun ved KODENAVN.

Spionsjefene kan gi laget sitt hint ved hjelp av kun ETT ord i runden, som da skal hjelpe laget hans til å finne fram til så mange av deres egne agenter som mulig. Det gjelder altså å finne det ene ordet som kan beskrive så mange av sine egne agenter som mulig, så medspilleren forstår hvilke han skal velge. Pass på så det ikke blir misforståelser slik at han kontakter agenter fra motsatt lag - da vil det laget komme nærmere seieren. Første lag som får kontaktet alle sine agenter, og samtidig ungår leiemorderen, vinner spillet.

CODENAMES er enkelt å sette seg inn, kjappspilt og spennende - og krever at du kjenner medspilleren din slik at du får gitt gode hint til denne uten å hjelpe motstanderne!

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse og hjelp andre med å finne riktig spill!

Helge Emil Bjelland, Stavanger 

Under noe tvil lot vi oss overtale til en test runde da vi besøkte Essen 2015. Etter å ha fått forklart spillet på tysk/engelsk klarte vi å komme gjennom noen runder med. Spillet brakte fram mange smil og det er et fint lag-spill. Kjøpte det ikke i Tyskland, men det blir nok kjøpt en gang.

 

Din anmeldelse av Codenames (EN)
Her kan du legge inn din anmeldelse av Codenames (EN).

For at anmeldelsen skal være nyttig for andre bør den inneholde litt om spillmekanikk samt en oppsummering om hva du liker/ikke liker ved spillet.

Ditt navn:
*
Hjemsted:

Anmeldelse:
*
Din e-post:
*
Din epostadresse vil ikke bli vist på nettsidene våre, videreformidlet eller brukt til å kontakte deg av andre årsaker.

Gi spillet en karakter 1-10 (1=dårlig og 10=best)

Sikkerhetskode:
* skriv inn ordet terning

* må fylles ut

 

 

Spørsmål? Send oss gjerne en e-post eller ring oss på 4000 4999 (v/ Siv).