Spillforumet
Spørsmål og svar om Spillskrinet og produktene våre.
Vil du prøve en annen vri? Her finner du noen regelvarianter.
Noe på hjertet? Send oss GJERNE en e-post

 Visa    Mastercard
Din handlevogn
inneholder 0 varer
POLITISK UKORREKT - Langt over streken!For 4-12 spillere
Alder fra 18 år
Spilletid 20-60 min.
Spillmaker [Ikke oppgitt]
Norske spilleregler

Pris kr. 475,-

4 stk. på lager

Politisk Ukorrekt er inspirert av det svært populære amerikanske spillet Cards Against Humanity. Spillet handler om å skape mest mulig humor ved å lage drøye setninger med kort.

Politisk Ukorrekt er spillet der det er lov å s alt det som ellers ikke går an. Det er spillet der man kan operere helt på grensen, og gapskratte av det, uten å bli fordømt. Spillet dyrker den rå humoren som settes pris på av mennesker unge til sinns og uten tøyler. Politisk Ukorrekt skaper heftige og absurde situasjoner rundt bordet.

I Politisk Ukorrekt er det ingen riktige eller gale svar. Kun dommerens humor avgjør hva som er rundens morsomste svar. Alle er dommer etter tur og spillets 550 kort gir utallige overraskende, fantasifulle og forhåpentligvis 100% politisk ukorrekte kombinasjoner.


Eksempel på oppgave- og svarkort

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse og hjelp andre med å finne riktig spill!

Joacim, Florø 

11/10 på skalaen Dette spiller et vært å kjøpe. Det e garantert det som det står bak på "garantert langt over streken". Har hatt mange hyglege å morsome kveldsr med venner nor vi har spilt dette spillet. ALLE SOM SKRIV NEGATIVT PM DETTE FOR DEI HAR TYDLEGVIS IKKJE LEST BAK PÅ. P.S. Eg kjenner han som har laga dette spillet og eit anna soill han har og laga som heter "Norsk galskap". Det er og vært å prøve

 

Maria , Ørsta 

Dette må være det aller verste og dårlegaste spelet eg noko gong har spelt. Vekkasta penga! Etter første runde satt alle rundt bordet med ein ekkel dølelse i magen, spelet bar preg av å være laga av pedofile personar i krise. På eine kortet står det; "sædtømming i små gutter" Då må eg berre spørre; kva i helvette er vittig med ei slik tekst??? Forkasteleg spel...!!!!!

 

Hilde, Bergen 

Dette spillet fortjener ikke én stjerne engang. Makan til ræl har jeg aldri vært borti. Spillet ligner ikke På Cards against humanity (som det står på esken at det er inspirert av). De som har laget spillet tror visst at dersom man bare skriver "neger" og "anal" nok ganger så blir det morsomt. Jeg deler ikke denne oppfatningen.

 

Tor Eivind Selvik, Stavanger 

Et helt fantastisk morsomt spill. Sparker i alle retninger. Føler man seg krenket av dette, er man for sart til å leve i dagens samfunn. Tvers igjennom morsomt.

 

Spikey, Ulefoss 

Spilte den engelske versjonen her om dagen, kosa oss glugg ihjel! Black humor is like food, not everyone gets it.

 

Sebby, Bergensområdet 

Jeg synes det er for drøy humor og det er vanskelig å forstå poenget med å ha spill med krenkene ord. Spillet kan lett føre til mobbing og en stemning der det er "Oss" og "dem". Hva er hensikten med å gjøre narr av noen? I tillegg er spillet veldig usakelig og mangler sammenheng. Hva som er morsomt med å såre andre forstår jeg ikke. Underholdning og mobbing har ingen god sammenheng med hverandre.

 

Petter, Kyrksæterøra 

Jeg må få uttrykke min tvers igjennom ektefølte glede over dette spillet. Vi har nå hatt et par fantastiske kvelder med Politisk Ukorrekt. Jeg var borti Cards against humanity ved et par sosiale anledninger, og alle rundt bordet syntes det var relativt gøy. Så tenkte jeg og en kamerat på at "herre Jesus, det må jo lages en norsk versjon av dette spillet!" Så vi tenkte vi måtte lage det selv med vår sinnssyke fantasi. Tilfeldigvis dukket det opp et kvinnemenneske med detta spellet, Politisk Ukorrekt, på nyttårsaften. Og jeg var umiddelbart solgt! Enda råere enn den engelske utgaven! Fantastisk! Jeg bestilte meg mitt eget eksemplar på nett så fort fyllesjuken hadde lagt seg. I motsetning til Cards Against, har spillskaperne her mestret å lage uhorvelig mange kort som holder et enormt høyt nivå. Det er ALLTID gøy med sædgurgling og alt som har med overgrep å gjøre. Men spillskaperne kunne kanskje ha kødda litt mer med islam og Muhammed? Jeg vet at det er muligens å undertegne sin egen dødsdom, men her kan faktisk spillet løftes til enda et høyere nivå og opp på et politisk nivå. Påvirkning av samfunnets utvikling, altså. Fantastiske muligheter her.

 

Din anmeldelse av Politisk Ukorrekt
Her kan du legge inn din anmeldelse av Politisk Ukorrekt.

For at anmeldelsen skal være nyttig for andre bør den inneholde litt om spillmekanikk samt en oppsummering om hva du liker/ikke liker ved spillet.

Ditt navn:
*
Hjemsted:

Anmeldelse:
*
Din e-post:
*
Din epostadresse vil ikke bli vist på nettsidene våre, videreformidlet eller brukt til å kontakte deg av andre årsaker.

Gi spillet en karakter 1-10 (1=dårlig og 10=best)

Sikkerhetskode:
* skriv inn ordet terning

* må fylles ut

 

 

Spørsmål? Send oss gjerne en e-post eller ring oss på 4000 4999 (v/ Siv).