Spillforumet
Spørsmål og svar om Spillskrinet og produktene våre.
Vil du prøve en annen vri? Her finner du noen regelvarianter.
Noe på hjertet? Send oss GJERNE en e-post

 Visa    Mastercard
Din handlevogn
inneholder 0 varer
CITADELS - Middelalderens byer, intriger og adeligeFor 2-8 spillere
Alder fra 10 år
Spilletid 30-60 min.
Spillmaker Bruno Faidutti
Norske spilleregler

Pris kr. 318,-

6 stk. på lager

Bygg en middelalderby passende for en konge!

Kongedømmet trenger en byggmester, og du er valgt blant de som konkurrerer om den ettertraktede posisjonen. For å bli valgt må du imponere monarkiet med å bygge den mest majestetiske middelalderby. Du kommer til å trenge hjelp fra mange ulike hold for å klare å oppnå drømmen. Vil du leie inn den slu tyven til å tømme motstandernes lommer, eller vil du komisjonere arkitekten tfor å få bygget mange distrikter? Den som reiser den flotteste byen vil gå seirende ut og bli rikets BYGGMESTER.

I Citadels kjemper spillerne om å bygge den mektigste byen. Man kan reise forskjellige typer byggverk med ulik funksjon og ulik verdi. Hver runde velger spillerne en av åtte roller de vil spille denne runden. Denne velges skjult for de andre og brukes etter tur for å utføre ulike oppdrag. Velger du f.eks. byggmesteren kan du reise et bygg, biskopen får inntekt fra kirkebygg, krigsherren kan angripe en annen by og lønnmorderen kan utføre drap. Kun en spiller kan ha en rolle hver runde, og rollen bestemmer også når du får gjennomført turen din. Og hva har de andre spillerne valgt...?

Citadels er et flott og spennende kortspill hvor bløff og diplomati er viktig for å få fulltført byggeprosjektene dine. Spillet er publisert på 25 språk verden over og har blitt nominert til utallige spillpriser. Citadels er vurdert til å være ett av de beste kortspillene som er laget i vår tid. Denne nye utgaven kommer med karakterer fra både det originale grunnspillet og tilleggspakken, og kommer også med 9 helt nye karakterer og 12 nye distrikter. Spillet tilbyr når mer varisjon en noensinne!

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse og hjelp andre med å finne riktig spill!

Ingen anmeldelser funnet!

Din anmeldelse av Citadels
Her kan du legge inn din anmeldelse av Citadels.

For at anmeldelsen skal være nyttig for andre bør den inneholde litt om spillmekanikk samt en oppsummering om hva du liker/ikke liker ved spillet.

Ditt navn:
*
Hjemsted:

Anmeldelse:
*
Din e-post:
*
Din epostadresse vil ikke bli vist på nettsidene våre, videreformidlet eller brukt til å kontakte deg av andre årsaker.

Gi spillet en karakter 1-10 (1=dårlig og 10=best)

Sikkerhetskode:
* skriv inn ordet terning

* må fylles ut

 

 

Spørsmål? Send oss gjerne en e-post eller ring oss på 4000 4999 (v/ Siv).