Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Agricola - Family edition

 

Familieutgaven av det prisbelønte strategispillet

335,00

Dette er familieutgaven av det populære og prisbelønte strategispillet Agricola. Det har enklere regler og kjappere spilletid, men har beholdt mange strategi-elementer fra "moderspillet"

I Agricola, er du en bonde som starter med et lite trehus hvor du bor sammen med din ektefelle og lite annet. Når det er din tur, får du kun gjøre to handlinger, en for deg og en for din ektefelle. Plasser brikken på et ledig felt på brettet og utfør handlingen: Pløy åkeren, høst inn korn, bygg vindmøkke, og så videre. Hver handling kan bare utføres av en spiller pr runde, så her gjelder det å planlegge nøye og prioritere riktig. Skjøtter du gården på riktig måte, vil den vokse seg stor og du vil både kunne dyrke jorden og holde flere typer dyr. Senere kan dere få barn, og du vil da få flere handlinger - men også flere munner å mette!

Agricola - Family edition er med sine enkler regle, gode tematikk og spennende spillmekanikk et utsøkt strategispill for hele familien!


Ved å plassere spillebrikker på de ulike feltene, kan man gjøre handlingen avbildet på feltet. (Foto: Boardgamegeek.com)

I SAMME KATEGORI