Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Carcassonne

 

Et taktisk brettspill for hele familien. Bygg og ta kontroll over landskapet rundt den franske byen Carcassonne. Veldig populært!

289,00

Spillet Carcassonne har navn fra en sydfransk middelalderby, og spillidèen bygger også på maktforholdene i et middelaldersamfunn. Med store brikker legger man ut et landskap med byer, veier, klostre og marker, slik at spillebrettet blir stadig større. På brettet setter spillerne ut følgesmenn som fungerer som munker, bønder, riddere og veibyggere alt etter hvor man plasserer dem. Følgesmennene skaffer spillerne innflytelse i form av poeng. Noen følgesmenn gir poeng underveis i spillet, mens andre gir uttelling når spillet er slutt. De følgesmennene som har gitt uttelling underveis, går tilbake til spillerne og kan brukes på nytt senere i spillet. Hver spiller har 8 følgesmenn hver, og et avgjørende spørsmål er om man har flere følgesmenn å sette ut når spillet virkelig topper seg!
Carcassonne er et enkelt spill med svært mange muligheter. Dette er en vesentlig grunn til at spillet ble kåret som årets spill i Tyskland for 2001. Nå solgt i over 10 millioner eksemplarer!

Spillskrinet fører nå den nye 2014-utgaven av spillet. Oppdatert grafisk utførelse, men samme fantastiske spill! Leveres med miniutvidelsene "Floden" og "Biskopen".

I SAMME KATEGORI