Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Carcassonne: Traders and Builders

 

Mange nye og spennende elementer til Carcassonne: handelsvarer, ekstra-trekk, bonuspoeng og mye mer.

149,00

Denne andre utvidelsen til Carcassonne inneholder nye godbiter til landskapsarkitekten: 24 landskapsbrikker med nye elementer som broer, nye, vanskelige byhjørner og ikke minst symboler for de nye handelsvarene. Det er tyve ulike handelsvarer: 9 vin, 6 korn og 5 tøy. Spilleren som avslutter en by med et av disse handelsvarene i, får den korresponderende handelsvarebrikken. Ved spillets slutt gis 10 poeng til den spilleren som har flest brikker innenfor hver handelsvare.

Med spillet følger også de nye "følgesmennene": 1 byggmester og 1 gris (!) i hver av spillernes farger. Grisen plasserer man på en eng og om en spilleren får poeng for denne engen ved spillets slutt, gis ytterligere 1 poeng pr. by. Byggmesteren plasseres i en by eller på en vei hvor spilleren allerede har en følgesmann. Hver gang spilleren utvider denne byen eller veien, får han umiddelbart trekke og legge ut en ekstra landskapsbrikke. Her gis det altså helt nye muligheter for offensivt spill.

Du får også en stor og god tøypose med denne utvidelsen! Legg alle brikkene i denne så unngår man problemer om brikkene ikke har helt identisk bakgrunn.


De nye elementene i dette spillet gir spillerne mange nye utfordringer, dette er ikke bare "mer av det samme". Carcassonne: Kjøpmenn og Byggmestre er spillbart både med og uten den første utvidelsen, men man må ha selvsagt ha Carcassonne grunnspillet.

I SAMME KATEGORI