Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Kingdom Builder

 

Bygg bosetninger og lag mektige kongeriker. Vinner av Spiel des Jahres 2012.

489,00

Ved å opprette bosetninger bygger spillerne sine egne kongeriker, med det formål å ha tjent mest mulig gull ved spillets slutt.

Det variable spillebrettet er bygget opp av ni ulike typer terreng, inkludert spesiallokasjoner og slott. Når det er din tur, spiller du et terrengkort og bygger tre bosetninger på tre ruter av dette terrenget. Hvis mulig, må nye bosetninger bygges ved siden av bosetninger du har fra før.
Med god planlegging vil bosetningene gi deg ekstratrekk og gull. Ved spillets slutt vil du også få ekstra gull om du har bygget slik at du oppfyller spesielle vilkår (bosetninger ved vann, flest bosetninger på et bestemt sted på brettet, og lignende).

Hvert spill bruker et tilfeldig sett av vilkårskort (3 av 10), spesialtrekk (4 av 8) og kartbrikker (4 av 8), slik at hvert spill byr på en helt unik og spennende spillopplevelse.

Kingdom Builder er laget av mannen bak Dominion, og spillet har vunnet mange internasjonale spillpriser, inkludert den mest prestisjetunge av dem alle: Spiel des Jahres. Spillet er et glimrende strategispill og passer for deg som liker spill som Dominion, Settlers og Carcassonne.

For 2-4 spillere, fra 8 år.
Spilletid 45 min.
Norsk utgave, leveres med norske spilleregler.