Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Mysterium

Lautapelit

Ved hjelp av kryptiske tegn skal spillerne sammen oppklare et 100 år gammelt drap!

498,00

Den gamle herregården hjemsøkes av et spøkelse. Sagnet forteller at spøkelset er en av herregårdens tidligere eiere, som for over 100 år siden ble henrettet for en forbrytelse han ikke hadde begått. Nå besøker han folk i drømmene deres, hvor han gir dem tegn for å fortelle sannheten om hva som egentlig skjedde. Først når rettferdigheten skjer fyllest, kan spøkelset få hvile i fred for alltid. Spesialister i det overnaturlige er tilkalt for å kunne tyde hva spøkelset prøver å fortelle. De har syv dager og syv netter på å oppklare mysteriet!

En spiller tar rollen som spøkelset, men de andre tar rollen er spesialister. Hver runde skal spøkelset, kun ved hjelp av gåtefulle kort, gi de andre spillerne ledetråder som forhåpentligvis leder dem fram til mysteriets løsning innen syv netter. Klarer de dette, vinner spillerne. Hvis ikke, blir spøkelset låst i herregården for alltid...

Mysterium er et stemningsfullt samarbeidsspill med flotte illustrasjoner og kan kanskje best forklares som en blanding av Cluedo og Dixit. Spillet har tatt spillverdenen med storm og er nå kommet i norsk utgave!

Stig inn, sett deg ned, og la intuisjonen lede deg!


Spillets innholdHvor ble drapet begått?Hva var mordvåpenet?Hvem begikk udåden?