Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Ticket to Ride - UK and Pennsylvania

 

To nye kart til TTR som introduserer teknologiske framskritt og aksjer i spillet

379,00

Dette er den femte kartutvidelsen til Ticket to Ride og inneholder to nye kart med tilhørende nye regler og spesialkort: Storbritannia på ene siden og Pennsylvania på andre.

Bli med tilbake til 1800-tallets Storbritannia - jernbanens vugge! Denne utvidelsen introduserer teknologi som et eget element: Ved spillets start kan man kun bygge ruter som er ett eller to tog lange, men etter hvert som du spiller ut jokerkort vil du få mulighet til å bygge lengre ruter, ferger over vann og togruter til fjerne destinasjoner som Skottland, Wales og Irland. Spillerne kan også kjøpe bonuskort som gir dem mulighet til å score ekstrapoeng ved å utføre ulike handlinger gjennom spillets gang.

Du kan også velge å snu brettet, og reise til Pennsylvania - en stat full av jernbanehistorie. I tillegg til å få poeng ved å plassere ut tog på brettet og ved å gjennomføre de hemmelige reiseoppdragene, får du her muligheten til å få poeng gjennom aksjer! Hver gang du plasserer ut tog, får du en aksje i ett av selskapene som trafikkerer denne ruta. Ved spillets slutt gis det poeng til spilleren som har flest aksjer i hvert selskap!

Som de andre TTR-utvidelsen gir også denne utvidelsen mange nye elementer og nye strategier å utforske!

NB! Ikke et eget spill, du trenger Ticket to Ride eller Ticket to Ride Europe for å spille dette.