Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Ticket to Ride Europe

 

Ticket to Ride med Europakart og med mange nye finesser!

425,00

Fra de bratte fjellsidene i Edingburgh, til de solfylte havnene i Konstantinopel; gjennom de støvete gatene i Pamplona til en forblåst togstasjon i Berlin, tar Ticket to Ride Europe deg med på et nytt, spennende jernbaneeventyr gjennom kjente byer i 1900-tallets Europa.

I denne nye utgaven av bestselgeren Ticket to Ride får du mer enn bare et nytt kart å spille på. Ticket to Ride Europe gir deg helt nye spillmekanismer som tunneler, ferger og togstasjoner. Kortene er også blitt større, og har nå størrelsen til vanlige spillkort. I tillegg får hver spiller tre togstasjonsbrikker som gjør det mulig å reise på andre spillernes ruter (noe som kan komme i godt med i Europa, hvor brettets oppbygning gjør det mye lettere å sperre for dine medspillere).

Originalspillet er blitt kåret til Årets Spill i mange land og har solgt over 500 000 eksemplarer. Ticket to Ride Europe er lett å lære og er et elegant og lettlært spill med mye spenning. Et komplett, frittstående spill - du trenger ikke originalspillet for å spille.

Tar du sjansen på å reise gjennom de mørke tunnelene i Sveits? Våger du deg ombord en ferge i Svartehavet? Eller reiser du heller til de luksuriøse togstasjonene man finner i oldtidsrikenes gamle hovedsteder? Planlegg reisen din skikkelig og bli Europas største reisemagnat!

For 2 til 5 spillere, fra 8 år.
Norsk utgave, leveres med norske spilleregler.