Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Bang!

Spaghetti-western på sitt beste! Som banditt, sheriff, betjent eller opprører er det duket for en heftig duell mellom spillerne!

298,00

Hands up, you dog-eared, foul-smelling scoundrel! I beste spaghettiwestern-stil er byens revolvermenn samlet i den øde hovedgaten til en revolverduell på liv og død!
Ved spillets start får du utdelt et karakterkort (åpent) som forteller hvem du er og hvilke egenskaper du har. Samtidig får du også utdelt et rollekort (skjult) - som sier deg hvilken rolle du egentlig har: Sheriff, assistent, lovløs eller opprører. Så braker det løs! Sheriffen og assistenten vinner om de blir kvitt de lovløse, de løvløse skal bli kvitt sheriffen og hans assistent, mens opprørerens mål er rett og slett å være The Last Man Standing!

Skyt motspillerne, skaff deg bedre våpen eller kanskje en hest, skyt fra hesteryggen eller sleng dynamitt. Blir du skadet, kan du alltids karre deg til saloonen, hvor et glass birraventer på å gi deg nye krefter. Når kruttrøyken har lagt seg gjelder at du står seirende tilbake.

Et stemningsfullt og raskt kortspill for deg som har vokst opp med Clint Eastwood og resten av spaghetti-heltene. Det er nesten som du hører musikken til Ennio Morricone i det du åpner esken...

I SAMME KATEGORI

Tilbud

Scarab Lords

89,00 199,00

Jungle Speed

Utsolgt 225,00
Vis mer

Destination X

Utsolgt 249,00
Vis mer
Tilbud

Adios Amigos

89,00 149,00

7 Signum

99,00

Citadels

315,00

Exploding Kittens

Utsolgt 247,00
Vis mer

Happy Salmon

175,00

Wizard

98,00