Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Citadels

 

Handelsmann, konge, lønnmorder, seidmann eller biskop? Velg en rolle og bygg den mektigste byen.

315,00

Bygg en middelalderby passende for en konge!

Kongedømmet trenger en byggmester, og du er valgt blant de som konkurrerer om den ettertraktede posisjonen. For å bli valgt må du imponere monarkiet med å bygge den mest majestetiske middelalderby. Du kommer til å trenge hjelp fra mange ulike hold for å klare å oppnå drømmen. Vil du leie inn den slu tyven til å tømme motstandernes lommer, eller vil du komisjonere arkitekten tfor å få bygget mange distrikter? Den som reiser den flotteste byen vil gå seirende ut og bli rikets BYGGMESTER.

I Citadels kjemper spillerne om å bygge den mektigste byen. Man kan reise forskjellige typer byggverk med ulik funksjon og ulik verdi. Hver runde velger spillerne en av åtte roller de vil spille denne runden. Denne velges skjult for de andre og brukes etter tur for å utføre ulike oppdrag. Velger du f.eks. byggmesteren kan du reise et bygg, biskopen får inntekt fra kirkebygg, krigsherren kan angripe en annen by og lønnmorderen kan utføre drap. Kun en spiller kan ha en rolle hver runde, og rollen bestemmer også når du får gjennomført turen din. Og hva har de andre spillerne valgt...?

Citadels er et flott og spennende kortspill hvor bløff og diplomati er viktig for å få fulltført byggeprosjektene dine. Spillet er publisert på 25 språk verden over og har blitt nominert til utallige spillpriser. Citadels er vurdert til å være ett av de beste kortspillene som er laget i vår tid. Denne nye utgaven kommer med karakterer fra både det originale grunnspillet og tilleggspakken, og kommer også med 9 helt nye karakterer og 12 nye distrikter. Spillet tilbyr når mer varisjon en noensinne!

For 2-8 spillere, fra 10 år. Norsk utgave.

I SAMME KATEGORI