Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Timeline: General Interest

 

Her skal du plassere ulike hendelser i riktig historisk rekkefølge. Kjappspilt, morsomt og lærerikt!

225,00

"Jeg husker en Sherlock Holmes-episode han kjørte rundt i en gammel bil. Sherlock Holmes-historiene må derfor kommet etter oppfinnelsen av bilen. Jeg husker også at han brukte briller, og noen ganger kikkert. Så dermed må også disse oppfinnelsene kommet før den store detektiven. Men jeg kan aldri huske å ha sett ham tilberede te fra tepose, eller spise corn flakes til frokost. Ble en av disse oppfunnet senere..?"

Det er slike spørsmål du må besvare i Timeline: General Interest. Hver runde skal du plassere et av kortene dine på korrekt plass i tidslinjen av kort tidligere spilt ut. Deretter snur du kortet rundt og på baksiden står det korrekte årstallet. Har du feil, må du trekke et nytt kort fra bunka, men har du rett er du et skritt nærmere seier: Vinneren er den som først blir kvitt alle sine kort.

Med sine enkle regler, kjappe runder og lærerike spillmekanisme, har Timeline-serien på kort tid blitt en bestselger over hele verden. Timeline: General Interest leveres i en praktisk tinneske med 110 kort med store og små hendelser, fra sivilisasjonens morgen til moderne tid. Spillet kan også kombineres med de andre spillene i Timeline-serien for mer variasjon og større utfordringer.