Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Timeline: Inventions

 

Kan du plassere oppfinnelser i riktig historisk rekkefølge? Kjappspilt, morsomt og lærerikt!

225,00

"Ble boksåpneren oppfunnet før eller etter lyspæren? Er ganske sikker på at den ble oppfunnet etter briller... ikke sant? Og ble den oppfunnet mellom telegrafen og telefonen?"
Det er slike spørsmål du må besvare i Timeline: Inventions. Hver runde skal du plassere et av kortene dine på korrekt plass i tidslinjen av kort tidligere spilt ut. Deretter snur du kortet rundt og på baksiden står svaret. Har du feil, må du trekke et nytt kort fra bunka, men har du rett er du et skritt nærmere seier: Vinneren er den som først blir kvitt alle korta sine.

Med sine enkle regler, kjappe runder og lærerike spillmekanisme, har Timeline-serien på kort tid blitt en bestselger over hele verden. Timeline: Inventions leveres i en praktisk tinneske med 110 kort med store og små oppfinnelser, fra sivilisasjonens morgen til moderne tid. Spillet kan også kombineres med de andre spillene i Timeline-serien for mer variasjon og større utfordringer.(Bildet viser kort fra den franske utgaven, men Spillskrinet fører den engelske utgaven med engelsk tekst)Spillet leveres i en praktisk tinneske som er lett å ta med på reiser.