Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Timeline: Science & Discoveries

 

Kan du plassere oppdagelser i riktig historisk rekkefølge? Kjappspilt, morsomt og lærerikt!

225,00

"Ble den afrikanske okapi oppdaget før eller etter Amerika? Jeg er ganske sikker på det var etter Neptun ble oppdaget. Eller.... kanskje den ble først ble oppdaget et gang mellom man fant ut av fotosyntesen og DNA?"

Det er slike spørsmål du må besvare i Timeline: Science & Discoveries. Hver runde skal du plassere et av kortene dine på korrekt plass i tidslinjen av kort tidligere spilt ut. Deretter snur du kortet rundt og på baksiden står det korrekte årstallet. Har du feil, må du trekke et nytt kort fra bunka, men har du rett er du et skritt nærmere seier: Vinneren er den som først blir kvitt alle sine kort.

Med sine enkle regler, kjappe runder og lærerike spillmekanisme, har Timeline-serien på kort tid blitt en bestselger over hele verden. Timeline: Science & Discoveries leveres i en praktisk tinneske med 110 kort med store og små oppdagelser, fra sivilisasjonens morgen til moderne tid. Spillet kan også kombineres med de andre spillene i Timeline-serien for mer variasjon og større utfordringer.Her tror spilleren at Antarktis ble oppdaget mellom Hayleys komet (1682) og Påskeøyene (1697). Hva tror du? Riktig svar står på baksiden av kortet.