Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Betrayal at House on the Hill

 

Som en av 12 eventyrere skal dere utforske et hjemsøkt hus. Men pass på! En av medspillerne vil forråde dere...

549,00

Huset på åskammen - Skrekkens Hus. For mange år siden hendte det onde ting her. Ting man ikke nevner høyt. Huset er hjemsøkt og man skal holde seg langt borte. Alle vet det. Likevel sa jeg ja da Heather foreslo vi skulle følge Professor Longfellow inn i huset. Hadde vi bare da visst hvilke grufulle hemmeligheter vi skulle møte her inne. Ingenting blir det samme igjen etter dette....

Betrayal at House on the Hill er et stemningsfullt brettspill med tematikk tatt rett ut av utallige B-filmer innen skrekk- og horrorsjangeren. Som en av tolv eventyrere skal spillerne utforske det hjemsøkte huset, et hus fullt med dødelige hemmeligheter.
To spill blir aldri like. Huset bygges opp på ny fra spill til spill, og gir nye utfordringer hver gang. Men pass på! En av medspillerne vil forråde dere. Forræderen vil gjøre alt han kan for å legge hindringer i veien slik at dere ikke skal slippe levende ut. Bruk all kløkt og dyktighet dere har om for å overleve.

Betrayal at House on the Hill er et stemningsfullt spill, som med sine femti scenarier setter deg ansikt til ansikt med klassiske monstre, moderne mareritt ... og dine venner.

Et utsnitt av spilleflaten: Fem helter undersøker "skrekkens hus". En av dem vil snart forråde sine venner. Men hvem...?

I SAMME KATEGORI