Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Die Saulen der Erde

 

Die Saulem der Erde: Bygg en katedral i dette strategispillet satt til Ken Follets populære roman, "Stormenes tid".

249,00

Dette er Tysk utgave av det prisbelønte og populære spillet Stormenes Tid (eng: Pillars of the Earth) som vi selger til en kjempebillig pris! Leveres med tyske regler, men engelske regler kan lastes ned fra Boardgamegeek.com. Her kan du også laste ned pasteups til kortene. 


Du kan altså nå skaffe deg et av de siste tiårs mest populære spill til under halv pris!


Omtale av spillet:

Vi er i 1100-tallets England, en tid med borgerkrig og stor uro. Klosterforstander Philip av Kingsbridge har en storslått visjon: Å bygge den største og flotteste katedralen i England. For å gjennomføre denne oppgaven, rekrutterer Philip landets mest ansette byggmestre - og det er her spillerne kommer inn. Det blir en stadig kamp om tilgjengelige håndverkere, nødvendige byggematerialer og retten til å bygge de viktigste delene av katedralen. I tillegg trues byggeprosjektet av både naturkatastrofer og folkets motstand... 


Die Saulen der Erde er basert på Ken Folletts bestselger med samme navn (norsk tittel: Stormenes Tid). Spillerne går sammen om å bygge Kingsbridge katedral. Bruk dine arbeidsmenn og råvarer på best mulig måte, håndter uforutsette vanskeligheter og vis deg som den beste byggmesteren av dem alle! 


Vil ditt arbeid bli verdsatt når den store katedralen i Kingsbridge står ferdig?