Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Jorvik

 

Som vikingjarler skal spillerne drive varehandel, holde fester og plyndringsreiser, samt hyre soldater til å forsvare byen!

425,00

Under vikingtiden vle store deler av England underlagt vikingene. En av de største byene under deres kontroll ble et blomstrende sentrum for handel og håndverk. Vikingene kalte denne byen Jorvik - i dag er den kjent under navnet York.

I Jórvík inntar spillerne rollen som vikingjarler. Man får prestisje ved å drive varehandel, holde store fester, finansiere plyndringsreiser, skaffe håndverkere og hyre soldater til å forsvare byen mot invasjon. Spillerne med mest prestisje til slutt, vinner spillet.

Jórvík presenterer spillerne for en en unik kjøpsmekanisme. Inn til Jorvik kommer det skip med ulike varer man kan kjøpe og håndverkere og soldater man kan leie, representert ved kort. Spillerne plasserer ut brikker som indikerer hvilke kort de har interesse for å kjøpe. Når man så skal kjøpe kortene er det spilleren som først viste interesse for kortet som først får muligheten til å kjøpe det. MEN: Jo flere som har vist interesse for det samme kortet, jo dyrere blir det! Hvis første spiller ikke ønsker å kjøpe kortet, går prisen litt ned og så får neste spiller valget, og så videre. En enkel mekanisme som byr på mange tøffe valg og mye spenning i spillet!

Jórvík er en revidering av The Speicherstadt fra 2010 og kommer med to versjoner: Et grunnspill som tilsvarer The Speicherstadt, og en mer avansert utgave som tilsvarer The Speicherstadt med utvidelsen "Kaispeicher".
Jórvík - Et glimrende spill av Stefan Feldt som endelig er tilbake!