Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Catan: Byer og Riddere

 

Catan er i fare! Ville barbarer truer og spillerne må stå samlet for å møte denne nye faren.

379,00

Catan er i fare! Ville barbarer truer øya! Lokket av rikdommen fra Catans byer nærmer barbarernes flåte seg. Når barbarerne lander, må Catans riddere stå samlet og møte faren. Hvis ridderne er svake, vil barbarerne plyndre byene – og hver plyndret by står tilbake som et lite nybyggersted.

Catans byer kan med denne utvidelsen gjennomgå en ny blomstringstid. Byene kan bygges ut og bli til rene metropoler! For å bygge ut en by får du behov for nye kort, "Handelsvarer". Byutbygging er mulig innenfor tre kategorier: Handel, politikk og vitenskap. For hver eneste utbygging økes sjansene dine til å få de nye "fremskrittskorta", kort som muliggjør dype inngrep i spillet.

Denne utvidelsen er beregnet på erfarne Catan-spillere (minimumsalder: 12 år). God kjennskap til grunnreglene er en betingelse for å kunne gå videre, for de nye reglene utvider spillets muligheder betydelig. Dermed forlenges spilletiden også med ca. en time. Men du blir rikt belønnet for dine anstrengelser gjennom et virkelig eventyr på Catan!
Grip utfordringen og redd Catan!